Verzekering voor hond

Vandaag een verzekering voor hond afsluiten? Of je nu een volwassen hond of een pup hebt, je geeft je hond altijd alle zorg die nodig is. Een bezoek brengen aan de dierenarts hoort daar ook bij en de schrik van elke hondenbezitter is dat je hond ziek wordt en een kostbare behandeling nodig heeft.

Het hebben van een goede hondenverzekering is uiteraard een prima oplossing om dit soort situaties te voorkomen en dit maakt je hond verzekeren dan ook erg zinvol. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer hondeneigenaren zijn die een verzekering afsluiten.

In Nederland is het mogelijk om zowel rashonden als niet-rashonden te verzekeren. Ook oudere honden kunnen nog prima worden verzekerd als ze gezond zijn. En als je hond een keer iets heeft gehad, wil dat niet direct zeggen dat een hondenverzekering niet meer mogelijk is. Informeer altijd bij de verzekeraar.

Net als bij mensen komen er voor honden steeds meer behandelmethoden. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar het heeft ook een prijskaartje. Als je met je hond voor een gewoon consult of vaccinatie naar de dierenarts gaat vallen de kosten nog wel mee. Maar bijvoorbeeld de kosten van sterilisatie van een hond zijn al gauw een paar honder euro. Ook als je hond in de kliniek moet worden opgenomen voor een behandeling of een operatie, lopen de dierenartskosten al snel op tot 1.500 euro of meer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *